Dariusz Adamowski
Bibliography

Książki:

„Gub, trać, porzucaj” Mamiko, 2012

„Skraj” Stowarzyszenie Żywych Poetów, Brzeg 2007

„Adamowo” Łódź 2006, Stowarzyszenie Literackie im. K. K. Baczyńskiego

Czasopisma:

„Kartki” nr 2 (27) 2002
„Odra” nr 6 (522) 2005
„Autograf” nr 1 (89) 2006
„Topos” nr 5 (90) 2006
„Akcent” nr 3 (109) 2007
„Topos” nr 6 (103) 2008
„Nowa Okolica Poetów” nr 4 (31) 2009
„re: presja” nr 1 (14) 2010

nowy tomik, Mamiko, 2012
fot.


"Skraj", 2007
Adamowo
"Anthologia", Londyn, 2011
"Gub, trać, porzucaj" 2012




www.benchen.org.pl www.thieverycorporation.com www.answers.com/topic/kuzma-petrov-vodkin http://www.deitch.com/artists/selected_works.php?selectedWorksId=23&artistId=11 www.kenwilber.com


Hosted by Onyx Sp. z o. o. Copyright © 2007 - 2017  Fundacja Literatury w Internecie